Metamorf lélekblokk oldó kezelés

Metamorf reflexológiai pontokat érintő lelki traumákat szelíden oldó kezelés

A metamorf masszázs egy olyan lelki blokkokat oldó technika, amely sejtszinten segíthet feloldani minden olyan pillanatot, amiben tehetetlennek érezted magad. Három szinten hat, érintheti az előző életeidet, a magzati korodat, és a születésedtől jelen pillanatig tartó múltadat. Transzgenerációs mintákat segít feloldani hét generációra visszamenőleg. Ez egy olyan technika , ami akkor is segít, ha nem szeretnéd elmondani a problémáidat, így azoknak is ajánlom, akik olyan megoldást keresnek, ahol nem kell beszélgetni, csak ha szeretnének. Mindenképpen pozitív változásokat hoz az emberek életébe.

A módszer hatékonysága abban is rejlik,  hogy nemcsak az adott személy életében hoz változást, hanem a családtagjaihoz fűződő viszonyában is anélkül, hogy tudomásuk lenne arról , hogy a másik metamorfon vett részt. A tér és az idő megszűnik ilyenkor, sokan azt mesélik, hogy olyan mintha belesüppednének az ágyba, utólag más időérzetről számolnak be. Sokan látnak képeket az életük különböző pillanatairól.

Végül megszületik a csoda , kipihenten ébrednek, és mindenki közelebb kerül ezáltal  a tiszta valódi lényéhez, aki lehetne a generációról generációra átadott terhek nélkül.

Ragyogóbb lesz az emberek tekintete, csillogó a szemük, kisimul az arcuk, és mosolygósan indulnak tovább.

A metamorf masszázs a mindennapi, „megfogható” élet rendszerének átalakítása kézi beavatkozás által, a masszázsok egy speciális esete, ami a mindennapi életben, életszemléletben, életkedvben hoz létre javulást.A metamorf technika hatása lényegében az akupresszúra és a talpmasszázs-reflexológia finomított változatának, illetve a magzati állapotra visszavezető pszichés kapcsolaton alapuló szeretet-gyógyítás szintézisének tekinthető. A cél: visszakerülni az eredendő, tiszta, szeretetteljes állapotba (lelkünk eredendő állapota a teljesség és a harmónia).

Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. A megfelelő helyen alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből hozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Elméleti háttér

A reflexológia (pl. talpmasszázs) lényege, hogy a test minden nagyobb „egész egysége” (testrész) hordozza a teljes test lenyomatát. Ezért ezen az egységen keresztül minden belső szerv állapota megfigyelhető és így vissza is lehet hatni rájuk (pl. masszírozással).

Minden szervünk, így a gerinc is „megtalálható” rajtuk. Ezt használja fel a metamorf masszázs, ahol a kéz, a láb és a fej gerincvonalán végzünk kezelést.

Kényelmes ruhában kell jönni, csak a lábfejet, kézfejet és fejtetőt kell szabaddá tenni a kezeléshez.

Bejelentkezés

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 8:00 – 20:00 között lehetséges az alábbi telefonszámon.

Tímea masszázs. A felfrissülés szigete Kecskeméten.

Cím

Kossuth Lajos utca 4
Lajosmizse

Call Now Button