Hangfürdő

A hang

“Kezdetben vala az Ige”, a hang, mely teremtette a világot. Hangszálaink a levegő által keltett rezgésekkel hangokat képeznek és szavakat formálunk belőle. Minden hang, különböző frekvencián rezonál, ami információkat közöl a szervezetnek és alakítják át, vagy fenntartják a harmóniát. Ezért fontos, hogy hogyan beszélünk, mert a szavak információi minden sejtünkhöz eljutnak egészen a DNS-ig, ami meghatározza teljes egészségünket, élet energiánkat, harmóniánkat, tudatosságunkat. A tibeti hangtálak különböző ötvözetekből, a bolygónak megfelelően vannak elkészítve és az ötvözetek határozzák meg egy-egy hangtál frekvenciáját, hangját. Vannak kristály tálak, amik ugyanezen elven működnek. Amikor megbomlik a test harmonikus működése, a szervezet más frekvencián kezd el működni és torzulást hoz létre. A hangtálak segítségével vissza tudjuk állítani a létrejött torzulást eredeti állapotába és feloldódnak azok az energetikai gátak, amik megakadályozzák a harmonikus működést. Segíti a kapcsolati problémák gátjait feloldani, stressz mentesít, segíti a szülő – gyermek kapcsolatot. A hangfürdő élményében gondolatok, mélyen eltemetett emlékek, érzelmek kerülhetnek felszínre, amik feloldódhatnak. Ellazít és támogatja az öngyógyító folyamatokat, a sejteket energiával tölti fel, kitakarít, így közvetlenül hozzájárul a sejtek megújulásához. Támogatja önismeretünket, segít a felismerésben és személyes fejlődésünkben. A hangfürdő után feltöltődünk, megújulunk és megtisztulunk. Nem helyettesíti az orvos által elrendelt gyógykezelést! Kiegészítheti és felgyorsíthatja a regenerálódási folyamatokat.

Hangfürdő – rezgések és hanghullámok a léleknek

Rezgések, hanghullámok, melyek a gyógyító tálak és zenei eszközök segítségével létrehozva információt ad a testnek, szellemnek, léleknek. A Hangfürdő hatására megnyílhatunk a teljesség állapotának és megélhetjük önmagunkat felszabadítva a bennünk rejlő blokkokat, amik gátolnak az öröm és harmónia megélésében, ezzel hozzásegítve önmagunkat isteni részünk megnyitásához és életünk tudatosabb létéhez.

A 432 Hz frekvencia egy alternatív konfiguráció, amely összhangban áll az Univerzum harmóniájával.A 432 hertzes zene nemcsak hogy megszabadít a negatív energiáktól, hanem egyenesen lerombolja a tudattalan gátlásokat és félelmeket, és ha még ez sem lenne elég, gyógyít, sőt mélygyógyít, megfiatalítja a bőrt, és megreparálja az elromlott DNS-t.

A MEINL Sonic Energy kristály hangtál nagy tisztaságú kvarcból készült, amely rendkívül hosszan tartó rezonanciát biztosít. Ezek a hangtálak hangjukkal és kialakításukkal kellemes aurát varázsolnak. Ideális relaxációs terápiához, csakrakezeléshez, meditációhoz, fizioterápiához, hangterápiához, jógához, érzelmi állapot beállításához.

Gyökér csakra:

Ez a hangtál C tónusban 432 Hz-en rezeg. A megfelelő gyökércsakra elősegíti az életenergiát, az önbizalmat, a stabilitást, a magabiztosságot és a jobb emésztést.

Szakrális csakrához tartozó hangtál:                                                                                              

A tál elősegíti az életenergiát, az önbizalmat, a stabilitást, a magabiztosságot és a jobb emésztést. Hosszan tartó gömb alakú tónusa gyengéd koppintással vagy súrlódással szétterül, lehetővé téve, hogy érezd a körülötted lévő energiát. D4 hangra van hangolva 432 Hz-es frekvenciával.

Napfonat, köldök csakra:

Ez a hangtál E hangszínben, 432 Hz-en rezeg. A megfelelő szakrális csakra elősegíti a vitalitást, az érzelmi egyensúlyt és az önbecsülést.

Szív csakra:

Ez a hangtál F hangszínben, 432 Hz-en rezeg. A megfelelő szívcsakra állítólag elősegíti a bizalmat, az optimizmust, a melegséget, a boldogságot, az együttérzést és a segítőkészséget.

Torok csakra:

Ez az hang tál G hangra van hangolva 432 Hz-es frekvencián. Célja a kommunikációs készségek, az inspiráció, az önkifejezés, a függetlenség, a kifejezés és az integritás előmozdítása.

Homlokcsakra:

Ez a hangtál  A hangszínben, 432 Hz-en rezeg. A harmónikusszemöldökcsakra elősegíti a magas tudatosságot, a spiritualitást, az éber elmét, az idealizmust és a képzelőerőt.

Korona csakra:

Ennek az éneklő tálnak a mérete 8″ és H hangszínben, 432 Hz-en rezeg.A megfelelő koronacsakra állítólag elősegíti a mély megértést, a bőséget és az isteni eredethez való kapcsolódást.

Bejelentkezés

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 8:00 – 20:00 között lehetséges az alábbi telefonszámon.

Tímea masszázs. A felfrissülés szigete Kecskeméten.

Cím

Kossuth Lajos utca 4
Lajosmizse

Call Now Button