Adatvédelmi nyilatkozat

Kiemelten fontosnak tartjuk és betartja a GDPR rendeletet, ezért kéretlenül semmit nem küldünk Önnek, továbbá adatait a rendeletben meghatározott módon kezeljük.

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://timeamasszazs.hu/ honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

1.Adatkezelő

Adatkezelő Tokai Tímea

Székhely:  6000, Kecskemét, Vágó utca 19

Adószám: 56625589-2-23

Kapcsolat: hello@timeamasszazs.hu

2. Milyen adatokat kezelünk?

Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Kapcsolati űrlap:  A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni kapcsolati űrlapon keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:

Neve;

Telefonszáma;

E-mail címe.

Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

3. Miért kezeljük az adatokat?

A személyes adatok kezelésének célja hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;

A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

4. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az hello@timeamasszazs.hu e-mail címen jelentheti be.

5. Az adatkezelési szabályzat jogalapja

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a hello@timeamasszazs.hu e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a hello@timeamasszazs.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

6. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Tokai Tímea a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Bejelentkezés

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 8:00 – 20:00 között lehetséges az alábbi telefonszámon.

Tímea masszázs. A felfrissülés szigete Kecskeméten.

Cím

Kossuth Lajos utca 4
Lajosmizse

Call Now Button